Tandblekning endast 3495 kronor - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Start » Tandblekning endast 3495 kronor

Tandblekning – Endast 3495 kr

På Primärtandvården bleker vi tänderna smärtfritt och säkert samt använder oss välbeprövad metod för ett naturligt resultat. Vi framstället individuellt anpassade gummiskenor efter form på dina käkar som du får ta med hem tillsammans med blekningsgel och bleka tänderna med. Vi ger dig noggranna anvisningar om hur du använder skenor och blekningsgel hemma dag- eller nattid. Behandlingen upprepas under 7-10 dagar tills ett bra resultat uppnås som du är nöjd med. På detta vis kan du även avgöra själv hur mycket du vill bleka dina tänder. Hos oss betalar du endast 3.495 kronor för din blekning.

Boka tandblekning här

Förutsättningar

För att göra en tandblekning behöver dina tänder vara friska och fria från karies, detta går enkelt att avgöra om du varit på undersökning hos oss under de sex senaste månaderna.

Blekskenor går bra att använda i flera år framöver dock tenderar tänderna att röra lite på sig med åren och för att skenorna med tiden inte kommer passa helt perfekt. Det går bra att använda blekskenorna ändå.

Generellt brukar vi säga att de vita tänderna behåller sin färg i cirka tre år efter blekningen men varierar beroende på kostvanor och tobaksintag. Om du önskar bleka dina tänder igen efter ett par år går det bra att köpa nytt tandblekningsmedel hos din tandläkare.

Det ska inte göra ont att bleka tänderna och ska inte heller orsaka skador i munhålan. Det är därför viktigt att vara noga med att besöka en legitimerad tandläkare vid tandblekning. Vi avråder dig från att besöka skönhetssalonger för tandblekning samt att köpa blekmedel på nätet eller från varuhus. Förloppet ska övervakas och utföras av yrkeskunniga med medicinsk kompetens.

Varmt välkommen till oss för hjälp från vår erfarna och professionella tandvårdspersonal!

Boka tandblekning här