Kyrkbytorget - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Tandvård Kyrkbytorget

Start » Kyrkbytorget

Hjärtligt välkommen till Primärtandvården, din nya tandläkare på Kyrkbytorget i Göteborg.

Under våren 2018 kan vi på Primärtandvården stolt presentera vår nyetablerade klinik på Kyrkbytorget. Efter långa förhandlingar och stort engagemang har vi tagit över Folktandvårdens lokaler på Kyrkbytorget som under hösten 2017 flyttade sin verksamhet till Sannegården.

Här erbjuds allt inom allmän tandvård samt akut – och estetisk tandvård för hela familjen. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet och stort fokus på patientens behov är vi det givna valet för dig som bor eller arbetar vid Kyrkbytorget!

Onlinebokning

4.8 (41 omdömen)
Läs samtliga omdömen

Stöd från försäkringskassan
Akuttider samma dag
399 kr för din första undersökningen hos oss

Vår klinik

Modern, nyrenoverad klinik med goda förbindelser genom kollektivtrafik. Vi kan erbjuda dig som väljer att ta bil fri parkering.

Hos Primärtandvården på Kyrkbytorget har du nära till allmän tandvård, akuttandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen på Kyrkbytorget har lång erfarenhet av tandvård för både vuxna och barn samt även av tandvårdsrädda.

Med denna breda kompetens på en och samma klinik får du som patient den behandling som passar just för dig. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Tryggt för tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar samt hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Till skillnad från många andra har vi nöjet att behandla även barn. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt och vi erbjuder därför familjetider. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt så blir det mer tid över till allt annat roligt som man också vill hinna med.

Hos oss kan du få upp till två års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Boka tid online

Hisingen, Kyrkbytorget

Eketrägatan 12, Göteborg
Telefon 031-74 58 580

Onlinebokning