Tandvård Kungälv - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Tandvård Kungälv

Start » Kungälv

Hjärtligt välkommen till Primärtandvården, din tandläkare på Västra Gatan 64 i Kungälv.

Här får du allt för tandhälsan – vanlig tandvård, akut hjälp och det där lilla extra för att få ett snyggt leende och en hälsosam munhälsa och det gäller hela familjen! Vi har lång erfarenhet, finns här när du behöver oss och sätter alltid patienternas behov främst. Bor eller jobbar du nära Kungälv? Då är vi det självklara valet för dig!

Vårt team är proffs på att ge högkvalitativ tandvård och vi gör allt för att det ska kännas bra för dig. Oavsett om du behöver vanlig kontroll, akut hjälp eller något för att pigga upp leendet, är vi redo att hjälpa. Vi anpassar oss efter hela familjens behov.

Onlinebokning

4.8 (41 omdömen)
Läs samtliga omdömen

Stöd från försäkringskassan
Akuttider samma dag
399 kr för din första undersökningen hos oss

Vår klinik

I centrum av Kungälv hittar du vår välkomnande och lättillgängliga klinik på Västra Gatan! Där står vårt engagerade team redo att ta hand om din tandhälsa. Primärtandvården har som mål att ge dig den bästa tandvård. Det innebär att du får en trygg och bekväm vård med ett personligt bemötande på dina villkor. Vi är ett team av allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som hjälper dig med de tandbehandlingar som du kan behöva.

Hos oss får du hjälp med bland annat: undersökning, akutbehandling, lagning, rotfyllning, tandkirurgi, kronor och broar, tandimplantat, estetisk tandvård och tandställning (Invisalign).

Självklart är vi också anslutna till Försäkringskassan.

Ring, boka tid online eller kontakta oss via meddelandefunktionen på hemsidan. Vår onlinereception är öppen dygnet runt så att du kan boka, flytta eller avboka din tid även när vi har stängt.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att du ska uppnå och bibehålla ett friskt leende.
Varmt välkomna till oss i Kungälv!

Tryggt för tandvårdsrädda

Om du känner oro inför ditt tandläkarbesök, är du mer än välkommen att ta kontakt med oss för att prata om tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig för besöket. Vårt vänliga och omtänksamma tandvårdsteam är här för att svara på alla dina frågor och lindra dina funderingar.

Vi skiljer oss från andra genom att erbjuda behandling även för barn. Vi strävar efter att göra ditt tandläkarbesök så smidigt och enkelt som möjligt och därför har vi hög tillgänglighet. Genom att boka en familjetid kan hela familjen besöka tandläkaren samtidigt, vilket frigör mer tid för andra roliga aktiviteter.

Vi står för kvalitet och trygghet, vilket återspeglas i vår möjlighet att erbjuda upp till två års garanti på de behandlingar du genomgår hos oss. Innan din behandling får du alltid ett skriftligt kostnadsförslag från din tandläkare eller tandhygienist, och självklart är vi anslutna till Försäkringskassan för din bekvämlighet. Vi strävar efter att skapa en positiv upplevelse för våra patienter och ser fram emot att ta hand om både ditt och din familjs tandhälsa.

Boka tid online

Primärtandvården Kungälv

Västra Gatan 64, 442 31 Kungälv
Telefon 0303-143 89

Onlinebokning