Våra kliniker - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Våra kliniker

Start » Våra kliniker

Kaggeledstorget

Modern, nyrenoverad klinik med goda förbindelser genom kollektivtrafik. Vi kan erbjuda dig som väljer att ta bil fri parkering.

Hos Primärtandvården på Kaggeledstorget har du nära till allmän tandvård, akuttandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen på Kaggeledstorget har lång erfarenhet av tandvård för både vuxna och barn samt även av tandvårdsrädda.

Onlinebokning Läs mer

Kyrbytorget

Under våren 2018 kan vi på Primärtandvården stolt presentera vår nyetablerade klinik på Kyrkbytorget. Efter långa förhandlingar och stort engagemang har vi tagit över Folktandvårdens lokaler på Kyrkbytorget som under hösten 2017 flyttade sin verksamhet till Sannegården.

Här erbjuds allt inom allmän tandvård samt akut – och estetisk tandvård för hela familjen. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet och stort fokus på patientens behov är vi det givna valet för dig som bor eller arbetar vid Kyrkbytorget!

Onlinebokning Läs mer

Sävedalen

Resan mot att göra tandvården mer tillgänglig för alla våra patienter fortsätter och Primärtandvården slår upp portarna i Sävedalen.

God tandhälsa är en förutsättning för ett friskt och lyckligt liv. Vi är ett team av allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som hjälper dig med de tandbehandlingar som du och din familj kan behöva.

Onlinebokning Läs mer

Västra Frölunda

Tidigare hette mottagningen Denthorén, som numera ingår i Primärtandvården. Här på vår moderna klinik i Västra Frölunda erbjuder vi ett brett utbud av tandvårdstjänster, som omfattar både grundläggande tandvård och specialiserade behandlingar. Vår patientgrupp återspeglar en bred åldersmångfald, från de allra yngsta till de mest erfarna i livet. Vad som är unikt är att vissa familjer har varit hos oss i hela fem generationer!

Onlinebokning Läs mer

Kungälv

I centrum av Kungälv hittar du vår välkomnande och lättillgängliga klinik på Västra Gatan! Där står vårt engagerade team redo att ta hand om din tandhälsa. Primärtandvården har som mål att ge dig den bästa tandvård. Det innebär att du får en trygg och bekväm vård med ett personligt bemötande på dina villkor. Vi är ett team av allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som hjälper dig med de tandbehandlingar som du kan behöva.

Onlinebokning Läs mer