Tandläkare Sävedalen - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Tandvård Sävedalen

Start » Sävedalen

Primärtandvården Sävedalen

Resan mot att göra tandvården mer tillgänglig för alla våra patienter fortsätter och Primärtandvården slår upp portarna i Sävedalen. Det är med stort nöje vi välkomnar nya och gamla patienter till vår nya klinik på Vallhamra Torg, Sävedalen. Hos oss får du och hela din familj den bästa tandvården som ni kan önska er. Boka gärna tid och kom hela familjen samtidigt på en undersökning.

Vi tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter. Att känna oro eller rädsla inför ett tandläkarbesök är mycket vanligt och vi har hjälpt många tandvårdsrädda att bli tryggare inför sitt besök. I en lugn och hemtrevlig atmosfär sköter vi om dina tänder. Hos oss får du ett tryggt, personligt och professionellt bemötande.

Onlinebokning

4.8 (41 omdömen)
Läs samtliga omdömen

Stöd från försäkringskassan
Akuttider samma dag
399 kr för din första undersökningen hos oss

Vår klinik

God tandhälsa är en förutsättning för ett friskt och lyckligt liv. Vi är ett team av allmäntandläkare, specialisttandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som hjälper dig med de tandbehandlingar som du och din familj kan behöva. Hos oss får du hjälp med bland annat: undersökning, akutbehandling, lagning, rotfyllning, tandkirurgi, kronor och broar, tandimplantat, estetisk tandvård och tandställning (Invisalign).
Självklart är vi också anslutna till Försäkringskassan.

Ring, boka tid online eller kontakta oss via meddelandefunktionen på hemsidan. Vår onlinereception är öppen dygnet runt så att du kan boka, flytta eller avboka din tid även när vi har stängt.

Varmt välkomna till oss på Vallhamra torg, Sävedalen!

Hitta till kliniken

Det finns 2 timmars gratis parkering på torget precis utanför kliniken. Klicka här för direkt vägbeskrivning.

Buss svart express, 514 och 515 kör till hållplatsen Vallhamra Torg. Klicka här för mer information.

Boka tid online

Primärtandvården Sävedalen

Vallhamra Torg 73
433 65 Sävedalen

E-post: savedalen@primartandvarden.se
Telefon: 031-26 03 10

Onlinebokning