Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.




Omdömen från våra patienter

Start » Omdömen
Mårten K
2019-03-05

Tandvård, lagningar, allt funkat bra och bra service.

Recension via reco

Pia D
2019-03-05

Så kompetent och omhändertagande som man bara kan önska sig. Förklarar tydligt så man förstår

Recension via reco

Maria R
2019-03-02

Akut, väldigt tillmötesgående och omhändertagande!!

Recension via reco

Margaretha O
2019-02-28

Förberedelse o avtr. För krona. Mycket bra bemötande. Vänliga. Lyssnar till kundens behov. Lyhörda.

Recension via reco

Tommy N
2019-02-27

Bra tand vård ärlig bedömning bra personal

Recension via reco

Louise V
2019-02-26

Blev bemött på ett fantastiskt sätt av alla p kliniken

Recension via reco

Eva B
2019-02-26

Mycket trevligt bemötande och professionell behandling. Rekommenderas varmt!

Recension via reco

Chacha M
2018-09-03

Jätte trevlig personal, gott om tider och bra bemötande. Jag har rekommenderat Primärtandvården till alla jag känner!

Recension via reco

Sture S
2018-09-03

Alldeleles utmärkt mottagande av professionell personal både i behandlingen och bemötandet!

Recension via reco

Anna R
2018-09-02

Alltid ett trevligt och proffsigt bemötande

Recension via reco

Stefan S
2018-09-02

Bra bemötande, trevliga och duktiga.

Recension via reco

Dan J
2018-09-02

Tandläkare, Bra mottagen och trevlig personal.

Recension via reco

Torbjörn F
2018-09-01

Bra service. Trevligt mottagande. Lätt att parkera (åtkomlighet)

Recension via reco

Thomas F
2018-08-31

Bra mottagande och en utmärkt behandling. Fick även tips hur jag skall sköta tandkött och tand borstning.

Recension via reco

Sven J
2018-08-31

Utmärkt vård, på allt sätt. Fast det mindre än 30 tecken.

Recension via reco

Josefin S
2018-08-31

Jag upplever att min tandläkar lyssnar och anstränger sig för att hjälpa till. Jag känner mig trygg och inte alls obekväm.

Recension via reco

Olof B
2018-08-31

Trevligt bemötande vid min undersökning

Recension via reco

Magnus S
2018-08-31

Trevligt och lättsamt bemötande. Mycket noggrann, informativ och pedagogisk tandläkare.

Recension via reco

Ewa Andreasson

Så bra. ?Tack för idag återkommer om två veckor// Ewa

Recension via facebook

Ayo ayhan Demir

Ett underbart bemötande och duktig personal! Tack för att ni tog er tid med så kort varsel !

Recension via google

Daniel holmdal

Trevligt personal,hjälpsamma då jag hade akut behov av tandvård. Fick tid samma dag och behandlades väl. Tack, återkommer gärna!

Recension via google

Frida

Professionellt bemötande, jättetrevlig personal och fina lokaler!

Recension via google

Faezeh Paknejadi

Bästa tandläkarna.

Recension via facebook

Anonym

Jättebra ställe! Trevliga, professionella och försiktiga. Supernöjd med mitt besök. Även fräscha lokaler. Hade tandläkaren Golsa Jalali. Rekommenderas varmt! ?

Recension via google

Chacha Mohebbi

Recension via facebook