Estetisk tandvård - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Estetisk tandvård i Göteborg

Estetisk tandvård avser behandlingar som utförs av skönhetsskäl som exempelvis tandblekning, skalfasader/porslinsfasader, puts/polering, fylla gluggar eller tandssmycke.

Boka tid

Start » Estetisk tandvård

Invisalign

Invisalign är en modern tandreglering/tandställning som inte syns och som åtgärdar bettfel, ojämna tänder samt gluggar.

Moderna metoder utvecklas i takt med att tandvården går framåt och anpassning sker utifrån vår livsstil.

Idag finns alternativ till den ”klassiska” tandställningen i metall. Vi på Primärtandvården har introducerat den moderna tandtegleringsmetoden som heter Invisalign där genomskinliga skenor av specialplast utför jobbet. Invisalign är tandställning för vuxna. Smärtfritt och som inte syns, med helt fantastiska resultat.

Läs mer om Invisalign

Vår personal på Primärtandvården samtalar transparent och ärligt vilket innebär att vi säger vad vi tycker. Med erfarenhet och gedigen profession kan vi förutspå förväntat resultat, något vi alltid delger patienten.

Eftersom vår prioritering och ambition är att förbättra munhälsan i Göteborg är din tandhälsa viktigast för oss oavsett hur tänderna ser ut och därför påbörjas en estetisk behandling alltid med en undersökning. Tänderna behöver vara friska och lagade innan den estetiska tandvården kan påbörjas.

Vi har lång erfarenhet och erbjuder Air-Flow behandlingar, tandblekning, tandfasader och implantat.

Air-Flow:
Tänderna putsas och poleras för en vitare nyans med den skonsamma metoden Air-Flow genom saltblästring.

Tandblekning: 
Tänderna bleks med en professionell och säker tandblekningsmetod till ett bra pris om 2495 kr hos oss på Primärtandvården.

Skalfasad: 
Missfärgningar eller ojämna tänder kan rättas till med hjälp av porslinsfasader.

Tandimplantat:
Tandimplantat kan både användas i funktionella syften samt för estetisk tandvård för patienter som saknar en eller flera tänder.

Läs mer om tandimplantat här

Boka tid