Studenterbjudande - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.

Studenterbjudande

Har du inte varit hos tandläkaren på ett år eller mer? Då betalar du ingenting för din undersökning hos oss. Undersökningen finansieras av ditt bidrag och vi står för resterande del.
Varmt välkommen till oss på Primärtandvården!

Är du mellan 25-29 år betalar du en liten summa eller ingenting för din undersökning.

Start » Studenterbjudande

Erbjudandet gäller på båda våra kliniker på Kaggeledstorget samt på Kyrkbytorget. Visa upp din legitimation på plats på kliniken för att erhålla rabatten.
Ditt kvarvarande tandvårdsbidrag används och Primärtandvården står för resten. Om du inte skulle ha ett innestående bidrag betalar du som student enbart 600 kronor. Tandvården är gratis till och med året du fyller 25

Villkor och information

Vid undersökning som delvis finansieras av det allmänna tandvårdsbidraget gäller följande:
Om du har ett kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) får du en basundersökning helt gratis och Primärtandvården står för resten.
Om du däremot inte har något kvarvarande ATB betalar du 600 kronor för en basundersökning. Primärtandvården står för resterande del.

Från och med året du fyller 30 får du ett bidrag om 300 kronor årligen.

Ord.pris för en basundersökning är 875 kronor. Den 1 juli 2019 får du ett nytt bidrag som kan nyttjas för tandvård.

Erbjudandet gäller för dig mellan 25 och 29 år samt gäller en basundersökning med röntgenbilder, karies- och tandstens- och tandlossningsdiagnos. Vi gör en noggrann titt på tandkött, slemhinnor och tänder. Du får skötselråd och kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.

Inga åtgärder ska adderas utan patientens godkännande och vetskap.
Inga förpliktelser.

Boka en tid