Tandvård Borås - Primärtandvården

Fyll i formuläret

Vi ser fram emot att höra från dig.





Tandvård Borås

Start » Borås

Välkommen till oss, centralt belägna i Borås, bara 100 meter från Södra Torget. Om du kommer med bil kan du enkelt parkera i parkeringshuset Pallas, därifrån är det en kort promenad på ungefär 2 minuter till vår mottagning.

Har du ett akut problem? Inga bekymmer – vi ser alltid till att hjälpa dig samma dag!

I Västra Götaland är barn- och ungdomstandvården kostnadsfri till och med det år man fyller 23 år.

Vårt mål är att du alltid ska känna dig varmt välkommen och väl omhändertagen. Vi strävar efter att vara Borås mest omtänksamma tandvårdsteam – och vi hoppas att du märker det så fort du kommer in!

Vi välkomnar hela familjen.

Onlinebokning

4.8 (41 omdömen)
Se fler omdömen

Stöd från försäkringskassan
Akuttider samma dag
399 kr för din första undersökning hos oss

Vår klinik i Borås

På Primärtandvården i Borås har du enkel tillgång till allmän tandvård, akutvård och specialisttandvård. Vår erfarna personal har lång erfarenhet av att ta hand om både vuxna och barn, inklusive de som känner tandvårdsrädsla.

Med vår breda kompetens samlad på ett och samma ställe får du som patient den vård som bäst motsvarar dina behov. Kliniken är lättillgänglig, så du kan enkelt besöka oss efter jobbet eller när du har en stund över i din vardag.

Har du rädsla inför tandvård?

Om du känner oro inför ditt tandläkarbesök är du varmt välkommen att kontakta oss för att prata om dina tandvårdsfrågor, specifika behandlingar eller hur du kan förbereda dig inför besöket. Vår omtänksamma personal finns här för att besvara alla dina funderingar och ge dig det stöd du behöver.

Vi har även glädjen att kunna erbjuda behandling för barn, vilket inte alla kliniker gör. Vi vill att ditt besök hos oss ska vara smidigt och bekvämt, därför erbjuder vi familjetider. Boka en tid för hela familjen så kan ni alla gå till tandläkaren samtidigt, och få mer tid över för andra roliga aktiviteter.

Hos oss får du dessutom upp till två års garanti på dina behandlingar. Innan din behandling får du alltid ett skriftligt kostnadsförslag från din tandläkare eller tandhygienist, och vi är naturligtvis anslutna till Försäkringskassan.

Boka tid online

Borås

Sandwalls Plats 13a, 503 35 Borås
Telefon 033-12 27 70

Onlinebokning