Estetisk tandvård

Estetisk tandvård avser behandlingar som utförs av skönhetsskäl som exempelvis tandblekning, skalfasader/porslinsfasader, puts/polering, fylla gluggar eller tandssmycke. Det är upp till varje individ att själv avgöra vad som anses vara vackert och vad som eftersträvas. Vår personal på Primärtandvården samtalar transparent och ärligt vilket innebär att vi säger vad vi tycker. Med erfarenhet och gedigen profession kan vi förutspå förväntat resultat, något vi alltid delger patienten.

Efter som vår prioritering och ambition att förbättra munhälsan i Göteborg är din tandhälsa viktigast för oss oavsett hur tänderna ser ut och därför påbörjas en estetisk behandling alltid med en undersökning. Tänderna behöver vara friska och lagade innan den estetiska tandvården kan påbörjas.

Vi har lång erfarenhet och erbjuder Air-Flow behandlingar, tandblekning, tandfasader och implantat.

Air-Flow:
Tänderna putsas och poleras för en vitare nyans med den skonsamma metoden Air-Flow genom saltblästring.

Tandblekning:
Tänderna bleks med en professionell och säker tandblekningsmetod till ett bra pris om 1995 kr hos oss på Primärtandvården.

Skalfasad:
Missfärgningar eller ojämna tänder kan rättas till med hjälp av porslinsfasader.

Tandimplantat:
Tandimplantat kan både användas i funktionella syften samt för estetisk tandvård för patienter som saknar en eller flera tänder.

Läs mer om tandimplantat här